04 juni 2007

Problem i massor.

Danilo Di Luca vann girot före Andy Schleck. Trea var Eddy Mazzoleni. Och det roliga med det var att de gamla dopade favoriterna var borta. Nya namn i toppen således. Efter 90 talets rådoping i cykelsporten så känns den nu betydligt renare. Spurtlagens hjälpryttare kan ej längre dra sista milen själva. Nu går det bara en kilometer. Lika så i bergen. De fimpar redan i inledningen i backarna. "Kanonerna" får alla svackor nu mera. Inte som en del som kan hålla sju år i rad tre veckor i sträck????

Cykelsrorten har problem står klart men har tagit rejält tag i dem nu. I och med att en del åkt dit så rensas det i andraledet så att säga nu. Då kommer det fram grejer till sist. Och att straffen är två år så försvinner åkarna som åkt dit för gott.

Men att den är ensam om att ha problem såg vi ju i lördags kväll i parken. Rätt stora problem för fotbollen. En lönnfet dansk stjälpte hela lasset. Så känslig var fotbollen. IDIOT!!!!

Jag ge mig den på att skidsporten på 90 talet var lika skitig som cykeln. Den där "dopingdoktorn" i spanien hade ju en lista med namn. Hälften cyklister. Resten andra idrotter. De namnen har ej kommit ut än men kommer lagom till ett OS eller VM i framtiden skall ni se. Friidrotten ligger nog bra till med på listan.

Inga kommentarer: