16 juni 2007

S

SlaGSKott, Slashing, Straff, Sarg, Stolpen, Spelsystem, Seriespel, Stöthandske, Suspensoar, Spearing....

Serie var det ja och jag fortsätter den med S. Och jag väljer Straff. I en match för ett antal år sedan mot Sunne så hände något helt otroligt. I andra perioden så blev det straff. Jocke Grundberg gled fram och drog målisen på dennes plock sida.

Efter ett tag så var det straff igen. Grundberg igen. Han gör exakt samma dragning här. Vi stog framför en go och trevlig kvinna från Växjö som var tillsammans med en Sunnespelare. Hon var nu inte glad.

Efter yttreligare ett tag i samma perre så blir det straff igen. Grundberg var given straffskytt. Kommer inte ihåg om de bytte keeper. Men grabben drar målisen på samma sätt igen. Helt otroligt. Tre gånger likadant i samma period. Vi vände oss givetvis om mot tjejen och nu satt hon på backen. Svaret vi fick var en uträckt tunga. Vi mådde kanon kan man säga.

1 kommentar:

Anonym sa...

Håller med att det var helt otroligt. Jag undrar om det någonsin har hänt på så hög nivå att man får tre straffar i samma period och samma skytt gör samma dragning och tre mål.

När målisen släppt in de två första så bytte man målvakt. Men han gick på samma dragning.

Grundberg kom med rätt bra fart, förflyttade pucken från höger till vänster och lyfte sedan upp pucken ungefär 30 cm. på målisens klubbhandsksida. Har spelaren bra fart så är det mycket svårt för en målvakt att ta den dragingen. Men oftast kommer spelaren med för låg fart och då hänger man med.

//anders