30 augusti 2008

Hockeyhelgen del 2.

Idag åkte vi upp lagom till GSK.s första match och missade därför när Helsingborg slog Frölunda med 5-2.

GSK-Boro/Vetlanda var först ut och slutade med en skön 3-1 vinst för de mina. Målskyttarna var Wetterstrand 2, Kovalonok.

Robban var burväktare och han gjorde det bra det lilla han fick att göra. GSK åkte och gjorde mest vad de ville och en 2-0 ledning i första perioden var i sin ordning.

Andra sedan så dominerar GSK än mer och ledningen utökas till 3-0 men det bränns tre superlägen så skärpan var väl inte helt på topp.

Tredje så spelas det för Robbans nolla och att tiden skall gå. Det håller ända tills det är fem minuter kvar. Då blir det en skitstuds från ett skott eller låt säga en passning bakom målet.

Bystedt är fältherren och svarar för 3 ass och det var omstuvat i laget rejält på grund av sjukdommar och skador.

Än värre var det mot Frölunda för GSK i andra matchen vi såg för dagen. Den slutade med en brakförlust 0-5. Vi var i och med segern mot Boro redan klara för finalen i morgon så det vilades än fler spelare. Tänk er att Hoffa dock ej back Hoffa spelade back i början av matchen. Då fattar ni.

Matchen är inget att skriva om egentligen för GSK ville inte om man får säga så. Fem raka utvisningar i första säger väl det mesta. Dock bara 0-1 i baken. Sedan i de andra ronderna fortsätter eländet och Frölunda gör sina mål helt rättvist.

Anmärkningsvärt från matchen är att Bystedt busar till sig en femma på slutet och får lämna rinken. En korrekt bröstvärmare på en varvsarbetarfjunis. Tröttnade bytet innan på en och jagade skiten ur en annan och satte till en tredje som var Tömmernes rejält i planket bytet efter.

På grund av dåligt uppdaterade hemsidor för inblandade klubbar och speedway GP så vete katten hur sista matchen slutade. Illa för då vet man ju inte vem vi får möta i finalen. Får jag tippa så blir det Helsingborg. Men större under har ju skett än att Boro skulle slå Hhc. Så man får se i möran vem det blev.