29 augusti 2008

Hockeyhelgen del 1.

Nyss hemkommen efter att ha sett båda matcherna idag. Och egentligen skulle man inte skriva något om det här för det var lite väl lite folk på läktarna idag. Skärpning Gislaved!

Men det blir ju lite ändå som ni förstår.

3-3 slutade VF j20-Boro/Vetlanda. En match där det var jämt värre utan att hända så mycke. Lagen hittade varandra ganska bra tycker jag. VF gick upp i en 3-1 ledning. Men Boro kom igen och ikapp. VF kom med ett mycke ungt lag som är nerkört värre sista tiden av träning och matcher.

4-1 slutade GSK-Helsingborg. Dagens höjdpunkt. Målskyttar. Kovalonok, Ericsson, Bystedt och Kölle. Spelet var dock ingen höjdpunkt. GSK går upp i en 2-0 ledning i första utan att övertyga bakåt. Virrigt värre och Hhc hade tre superläge utan att näta. Domare Jafari är inte med skåningarna heller och GSK utnyttjar det och gör ett av målen i alla fall när de ville ha utvisning precis innan.

I andra drar Hhc upp tempot lite och GSK blir lite bekväma. Virrigheten bakåt ökar och Hhc gör ett och får ett bortdömt av Jafari. Ingen bra period av oss.

I tredje ökar Bystedt på till 3-1 och Helsingborg verkar tröttna en del. GSK får allt fler fina spelvändningar. Kölle gör sitt i tom bur i slutet av matchen. Matchen i stort var lite smågrinig och givetvis slutar den i fight när Åkesson vevar på en smula. Spångberg i målet är riktigt bra igen skall tilläggas.

Lite nya namn i uppställningen igen. Carl Blom och Carl Larsson. Blom en rejäl back från Löven j20 och Larsson från Växjö j20. Sedan fick vi åter se Hoffa och Salle samt Wetterstrand.

I morgon blir det GSK.s matcher bara.

Väl mött i rinken!

Inga kommentarer: