19 augusti 2008

63,7

En regnblöt Axelent Arena.

Rubriken säger 63,7. Då menar jag inte hur mycke regn det föll i skurarna. Våran dansk gled nämligen in för start på en närmast perfekt bana i första heatet och dammade i med heattiden 63,7. 1,6 sekunder snabbare än hans gamla banrekard. Nu vet inte jag om det nya rekordet gäller när tävlingen bröts men att det gick snabbt alltså. En rejäl putsning. Och på tal om regnmängden så kan den faktiskt ha varit 63,7 mm under tiden vi väntade. Det kändes så av smattret att döma på paraplyet.

Som ni nog fattat nu så blev det inställt ikväll. Endast två heat kördes. Ställning 8-4 ledning till de mina.

Lite oflyt nu. Andra tisdagen i rad man fått vända hem utan speedway. OS går inte som man vill heller. Och att det är hockeypremiär i morgon är väl inga garantier för att det skall bli av det heller då. Taket kanske har läckt in stora mängder vatten över isen, aggregatet pajar, isen spricker. You name it! Men oddsen är bra mycke högre att man får se GSK spela i morgon i alla fall. Och det skall bli riktigt roligt.

Ja hockeypremiär på plats i morgon alltså. Smaka på den...!!!

GSK - Olofström. Har inte några förhoppningar på vinst eller så. Bara komma in i Gislerinken igen och se spelarna glida runt räcker i morgon för mig. Bekanta sig en smula med de nya och se om det är ytterligare nya med.

Annat blir det på torsdag när Nittorp står för motståndet. Då jäklar kommer nog instinkten tillbaka.

Inga kommentarer: