06 augusti 2008

Fordon cykel...!?!?

I mötet med Dackarna i Målilla var det ju spännande värre och i stridens hetta så lovade jag och en vapendragare att cykla till en hemmamatch om våra Lejon vann. De gjorde ju det och nu har vi stått vårt kast.
Skön syn men ibland ännu skönare.

Turen på de 20 kilometrarna började strax efter jobbets slut och gick på lite småvägar till en början för att undvika Nissastigen. En inte allt för gropig småväg men tillräckligt för att en av hojarnas växelwire skulle flippa ur och en mindre reperation fick utföras med tillräckligt resultat för att slippa cykla på tyngsta växeln hela vägen.

Sedan en liten bit på storavägen fram till "Kappeledsvägen" som är hur lugn som helst att cykla på. Där polckade kilometrarna på trots motvind och lite regn och vips var vi vid vattenverket. Tur sen att man känner så goa läsare att denne bjöd på ett vätskestopp på familjens altan. Man tackar!!!

Cykelklungan blev här dubbelt så stor sista biten fram till arenan som vi kom fram till i god tid före matchstart.

Och vilken match det blev. Fantastiska 6915 pers hade slutit upp för att se Lejonen vinna över Västervik med 52-44. Bonusen till oss och utökad serieledning.

Ulamek efter ett gott dagsverke.

Att det var laddade Lejon gick ej att missa. Jedrzejak i tredje heatet missade flaggan för sista varvet och målflaggan dessutom. Grabben fortsätter complete flatout ett helt varv till helt själv. Men klart att det känns fint med en som fattat poängen med ärevarv och inte en massa fjollvinkningar. Skämt och sido. Snabbt gick det och många varv blev det!

Ulamek gjorde som man skrev innan. Han körde inte en nolla till utan stannade på fin fina tio poäng. Det var bra när nu Holder vurpade. Han i sin tur fick med sig tre viktiga poäng innan fallet. David och Tomasz felfria med åtta var. Jele och Kling kör reservmatchen näst intill oavgjord. Det räcker till segern igen.

Tog visst inte upp dansken i inlägget. Behövs det?

Inga kommentarer: