18 april 2008

Smygpremiär.



En lite dålig mobilfilm får visa hur det kan låta när man stiger ur bilen på parkeringen till ovalen. Tar man sig sedan till depån så känner man att det är något i luften. Inte bara metanol utan spänningen inför matchen. Riktigt fint det!

Att det hänt grejer runt banan har väl ingen missat. Nu när man kom in så såg man vad som verkligen hänt. Redan vid entrén så var den snedställd en smula och ny. Ny läktare innan speakertornet. En uppfräschad efter tornet. Högre och flackare vall i startkurvan. VIP-tältet har fått ny plats på toppen. Bruksvillans uteservering i direkt anslutning till tältet. Vallen var borta vid depårakan och en ny riktigt fin läktare som invigdes i solskenet. Och inte minst elljuset. Tio rostfria master som var höj och sänkbara och Arendals gamla höga i hörnen.

Ja att det jobbats kan ni ju läsa själva och att hela apparaten håller får man ju bara hoppas på. Kan andra kan vi heter det ju.

Speedwayen var det lite följajohn över. Nytt material hade lagts på bara två dagar innan. Det var löst värre och förarna höll bara innern för det mesta. Walasek, Lindgren, Paluch, Alldén, Ruud var några av de mer namnkuniga förare som var med.

Mannen, myten, legenden. Mr Brynäs kom fram i elljuset. Och som ni ser så blev det ljust mä!

FORZA LEJONEN!! Snart är det riktig premiär!

Inga kommentarer: