02 april 2008

By By Mörrum!

Får dock börja med gårdagens daladerby. Bjuder man in M-ringarna framför sitt eget mål där de är som bäst blir det svårt att vinna. Ed gjorde vad han kunde. Groseks miss. Två bökmål. Ett skott i slottet blev för mycke. Bara det att det svider fan när vi spelar ut packet och har gott om chanser att göra fler mål än dom. Leksingarna var som sagt väl så bra men visst missflyt infann sig dock.

*

F kvalserien tippade jag som följer. Mörrum, Västervik, Karlskrona, Göteborg och Tyringe. Det blev ju inte så. Hur det blev syns nedan.

Karlskrona 24
Västervik 15
--------------
Mörrum 12
Tyringe 6
Göteborg 3

Discolagets hårdsatsning höll tyvärr till ettan. Tippade där med hjärtat. Västervik och Schultz tog den andra platsen. Här skulle ju mysteriet Mörrum vara men det höll ej för dem. Tar man spö i Göteborg har man inte i ettan att göra. Den matchen blev minst sagt dyr. Göteborg tog sin seger till sist. Fick vänta ända till Kvalserien. De är nog rätt glada att säsongen är slut nu. Ettan var för bra för dem.

Skrev ju tidigare att det möjligen skulle lukta skit om KHK. All heder åt dem att de gjorde "sitt" inför hemmapubliken då det var ett måste för Mörrum att vinna för att ta platsen till ettan. Klart mer intressant för dem att ha med laxarna än att åka till Västervik. Men nu blev det som det blev och laxarna förblir under isen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Discolag?! du din pajas, välkomen till Tak för andra bullar!