09 mars 2008

Vilka lag blir det?

Karlskrona, Tyringe, Västervik, Göteborgs IK och Mörrum i den ena serien.

Grums, Karlskoga, Mjölby och Ulricehamn i den andra.

Ja vilka lag blir det att tampas mot nästa säsong. Hammarö hoppade av kvalet. Därför bara fyra lag i ena. Försvinner GIK så kommer ju ett till lag från "öst" upp och då känns det som om risken för oss att byta serie till E är överhängande. Klart att Troja har ju fortfarande chansen att avancera uppåt och Västervik om de går upp kan ju dra till värmland. Så bara att vänta och se för oss i gränslandet.

Ett litet tips hur de olika serierna slutar kan ni få här. Har ju bara sett GIK, UIK och Mörrum denna säsong så det andra är bara taget helt ur luften. Men ändå.

Mörrum
Västervik
-----------
Karlskrona
Göteborg
Tyringe

Mörrum kommer nu. De är överlevare där nere. Kultur. Västervik har inte Frikadellen längre och verkar svårspelade och har tagit gott om poäng hela vintern. KHK får käka grus nu. Firma Tingsryd i all ära men de kan inte spela hela matchen. GIK plockar en del poäng nu. Men de kunde gott fått spela norrut. Då hade de klarat sig. Tyringe håller helt enkelt inte.

Mjölby
Ulricehamn
-----------
Grums
Karlskoga

Mjölby med Daniel Rydmark i båset och Söderström på plan rockar lös och går upp. UIK hur dåliga de än är följer med tillbaka. Värmläningarna stannar i botten.

*

Kollade in Foppa igår kväll. Colorado-Dallas. 3-1 och två ass av Foppa. Han är tillbaka och grymt bra dessutom. Men det visste vi ju. Det som slog mig var varför han valde NHL. Kollar man där borta så finns en grym respekt mot stjärnor. En tackling av rang åkte han på. Direkt talades det om att så gör man inte. Hade det varit en tjuvsmäll så hade killen i fråga inte levt nu. Hade han spelat här mot FBK Nordström, och HV töntarna hade det inte funnits bekydd överhuvudtaget. De gyllene reglerna finns inte här. Att leva på en status har han ju trots allt bevisat tidigare.

Inga kommentarer: