16 mars 2008

Hall of shame!

Börjar dock med att Matti och Hoffa fortsätter i GSK en säsong till. Hoffrén med ett bonusår tillagt. Det är inte skämmigt det minsann. Men resten!

Satt och kollade in VF-FBK igår. Vilken jäkla okunnig publik. En utvisning räckte som var helt i sin ordning gjorde att de flippade totalt. Det fullkomligt haglade in petflaskor, papper och annan skit. Domare Andersson häcklades totalt. Gränsen passerades.

Andersson gjorde helt rätt. Han åkte till sin cirkel. Väntade på packet skulle kasta prylar och skrika färdigt. Åkte sedan över för att bryta matchen i tre minuter. Då trodde jag att de skulle fatta. Detta var ju bättre än omspolning och tömning av arenan. Men efter "pausen" som FBK klart förlorade på i och med att de fick sitt momentum avbrutet i fem mot tre spel fortsatte de med att skandera "ut mä Andersson". Va fan tror de? En motståndare och domare är ju det minsta som behövs för att det skall bli match överhuvudtaget. Inse för fasen att man hängde inte med så de drog på sig ett par i rad. Så är det ibland.

Anders Fredriksson kommenterade och när det hejades bra innan urflippningen så sa karln. "man hör inte vad man säger i oväsendet". När två klackar skanderar och sjunger är det inte oväsen. Det är högljutt och bra stämning.

En till av Fredriksson. "Nu med fyra minuter kvar får Frölunda stående ovationer". Calle Johansson snabbt. "Det är bara ståplats i Frölundaborg". Humor!

Att Karlskrona får börja med tre raka hemmamatcher i kvalgrupp F till div 1. Som upplagt att de skall upp. GIK i sin tur fick två borta i rad och äran att åka över hela sverige för att spela. Rättvisa det!

GSK-hockey.com. Nu vill bloggarn ha in silly season sidan i högerkolumnen snart igen som det var inför denna säsongen. Finns det som det är nu kontrakt påskrivna vill folk se det. Även de som sjappar. Mycke folk frågar mycke så den är uppskattad.

Inga kommentarer: