01 mars 2008

Kvalserie nästa.

Ja det blir det för vårat j20 lag. Trots fyra raka segrar på slutet så räckte det inte till. Förlusten mot Dalen borta sist i omgång 14 känns som avgörande nu i efterhand. Hade vi tagit den hade vi slutat som fyra i stället för näst sist. Facit efter den är dock mer än godkänt.

Med lite sen matchstart så valde vi hockeypolare att träffas för en kopp kaffe på Cofféas nya fik i Gislaved innan. Själv hade jag inte varit där förut så det blev en positiv överraskning. Riktigt fräscht ställe. Folk verkar ha hittat dit dessutom för välfylt var det.

Matchen sen gick som på beställning. Ett tidigt GSK mål gjorde att det aldrig var något snack om var segern skulle hamna. 6-2 blev det till sist. Laget var lagom upptoppat om man så säger denna gång.

14.00 började våran match. Inget konstigt med det. Men x7 matchen som gick helt åt fanders sas att den skulle börja 16.15. Borde inte alla matcher i en sista omgång börja någorlunda samtidigt. Sagt och gjort. Vi tog den vägen hem över halva hallen för att spana in de två sista perioderna. Men de var så jävla sena att när vi kom så hade det bara gått 1.48 och det stog redan 2-0. Vi kollade bara tills andra vilan för då var ställningen 5-0 och inget talade för att Nässjö skulle komma igen. 9-0 slutar matchen dock till slut.

Inga kommentarer: