Frölundaborgs is om Andersson dömt mål...!?!?

- paustiden mellan perioderna,
- effektiva speltiden under matchen,
- tiden för varje utvisnings början och slut, samt
- början och slut på varje time-out.
Om ingen automatisk siren finns skall han, genom en siren eller visselpipa, signalera när varje period är slut.
Tidtagaren skall säga till domarna och de båda lagen tre minuter innan varje periods början.
I händelse av att tvist skulle uppstå beträffande tiden, har domaren alltid det slutgiltiga avgörandet.

I regelboken står det ordagrant som ovan. Allt angående kvällens hockeykvart mellan VF-FBK där en kvittering togs ifrån FBK i slutet när en funktionär tryckte på hesafredrikknappen för tidigt. Andersson tog således beslutet att det inte skulle vara mål. Helt enligt reglerna. Okay! Men det stinker!

Nu får det ju fan vara nog från Frölunda!

Matchfunktionärerna är så kåta på seger att det skjuter målraketer tidigare så spelet blåses av och de gör mål efter det. Man lär sig ej att tulla av folket på flaskor i entrén vilket sinkar FBK mer än en gång bara i denna serien. Hesafredrik knappen tutas av för tidigt så mål tas ifrån motståndarna.