18 mars 2008

Skräckblandad förtjusning.

Så får man nog kalla min sinnesstämning nu. Hade den känslan lite inför trettondagsmatchen i Helsingborg när fortsättningsserien skulle till att börja efter ett långt break. Samma sak nu med kvalserien för Leksand. Ett alldeles för långt uppehåll och nu skall allt avgöras på tio matcher. Eller i påsk kan man säga. Krast. Är man inte med efter den så blir det jobbigt. Inte undra på att det degar ihop sig i magen, blicken yrar bort sig ibland och tankarna är långt från verkligheten.

Det blir inget tips hur det kommer att gå här. För det är ingen som vet. Bara det att tar man över 60 poäng i Elitserien och placerad på slutspelsplats med ett fåtal omgångar kvar som ena laget var så blir det inte lätt för oss Allsvenskingar. Helt klart är det så.

*

Måste bara berömma lokaltidningen Värnamo Nyheter en smula. Lite lustigt denna gång dock. Snackade med #50 igår och vi kom in på back Hoffa. Hade själv surfat runt på Frisktiger.no kvällen innan och spanat in deras väg mot final och se hur det går för John. Ett givet blogg inlägg började att bearbetas i huvudet.

Fick fimpa det!

VN snodde det framför näsan om man så säger när man slog upp den i morse. Men all heder åt tidningen som skärpt sig ordentligt sista året på sportsidorna. Bra inför matcher. Bra matchreferat och fina små reportage om personer i alla möjliga sammanhang. Att det nu var back Hoffa gjorde ju absolut inget. Fortsätt så VN!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena Mårten.
Nu kör det igång ikväll, inte utan att man är lite nervös.
Men kvällens match ska ju bara Brynäs ta, lite värre för Leksand som har Malmö borta.
Vi får hålla tummarna och hoppas på det bästa.
Mr.Brynäs (Rune)

# 72 Mårten sa...

Mr.Brynäs.

Kul att höra av dig här igen. Ja nu är det igång. Man får gratulera till poängen ikväll.

Som sagt värre för mitt lag. Ingen bra start.

Synes på ovalen Rune!