09 april 2007

"Kriz"an

Hade jag varit Linköpingsspelare så hade jag satt grym press på Modos Karol Krizan. En spelare som spelar över mer än han finns ju knappast. I sista mötet så var det en LHC.are som bröt in framför Krizan och lite kontakt blev det väl, men va fasen. Han slängde iväg klubban, rullade över på ryggen och spelade pajasdöd. Bara en sak att domaren blåste aldrig och pucken las i stolpen när "liket" låg där. Mer tur får man ej ha bara. Det hade varit mål om den gått in.

Så kolla in killen nu i morgon gott folk och se vad ni tycker. Klart att när han är i "flytzonen" och laddad så är det väl hans stil. Men den luktar fan. Ingen får göra något för då spelas det över direkt.

*

Kom på en annan som spelar över en smula. Tommy du vet!?!? "Herr Lindgren kan inte reglementet" En jäkla nöt från Tibro som kan filma. Fredrik heter han med....SLUTA!!!

*

Salinas, Fredrik Pettersson och "lill" Hoffa klara. Jag är nöjd i alla fall. Väntar bara på Kölle med nu. Bra spelare som alltid är bra och trygga i GSK. Kryddar vi rätt sedan så är dessa gör bra att ha. Det är de som kan tillföra energin. Och visst kan en del blomma ut rejält.

Inga kommentarer: