12 mars 2010

Playoff.

Allsvenskans playoff har ikväll spelat klart första rundan av två. Almtuna och Malmö gör upp i veckan om den sista platsen i kvalserien. Skulle nu Malmö ta den platsen är det upplagt för drama igen. Detta Malmö har de två sista gångerna de deltagit i kvalserien stött på Leksand i sistarundan i Leksand. Första gången spelade vi ur dem ur ES och sista gången så krossade vi ES drömmen för skåningarna. Nu är det så upplagt att i det färska spelschemat så är playofflaget lottat mot Leksand i Leksand i sistarundan. En morot som heter duga för Malmö att överleva nästa runda bara för att få chans till revansch kan man nog lugnt skriva ner.

I den pågående kvalserien till div 1 F ligger just nu Kungälv (6p) och Mörrum (5p) bäst till men har båda en match mer spelad än övriga. Kallinge och Boro på sina tre poäng har långt ifrån gett upp hoppet om avancemang men kanske kvällens resultat ger ett tecken på att våra kollegor nu visat tyngden. Mörrum vann ganska enkelt med 5-3 i det utsålda derbyt i Kallinge och Kungälv vann i Helsingborg med 3-1. Men, men... än är det långt kvar.

Playoff tre till kvalserien mot allsvenskan startar i morgon. Div 1 F har inte varit dålig denna säsong då tre av GSK:s kollegor återfinns i de fyra matchserierna. Tingsryd, Olofström och Nybro. Alla har även god chans att överleva och få göra upp med Oskarshamn och Sundsvall i kommande kvalserie. Ett bra betyg åt div 1 F.

Ha en bra helg vänner!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Känner du metanoldoften komma smygande i luften :)
Det närmar sig nu, saknar mullret av enstånkaren och Nikki plöjande främst i spåret.
MrBrynäs

# 72 Mårten sa...

Visst gör jag det MrBrynäs.

Ett tecken är att Nickis hemsida besöks varje dag numera efter färska uppdateringar och när soltimmarna bara blir fler och fler under dygnet så lockar vallen allt mer.