05 mars 2010

Kvaldags.

På söndag är det vasaloppssöndag och dagen då kvalserien till div 1 F börjar. Vasaloppssöndagen brukar aldrig GSK vinna på - eller? Vi har alltid sagt till varandra i alla fall att GSK aldrig vinner på denna dag. Det kanske är en myt bara. Kollade därför upp de sista tillfällena vi spelat denna dag och det krossar myten rejält men myten härstammar säkerligen från 2002 och bakåt i tiden. Vill minnas det.

10, 09, 08 var säsongen redan över.
07 div 1. GSK-Oik 4-3.
06 div 1 GSK-Jif 7-4.
05 kval till div 1 Uif-GSK 3-5.
04 div 2 - ej hittat.
03 en div 1 säsong plus negativt kval - ej hittat.
02 allsvenskan Iko-GSK 1-2 ef.st.
01 allsvenskan Iko-GSK 6-1.
00 allsvenskan Arboga-GSK 5-2.

Seger i de fyra sista gångerna och kanske dags att revidera myten. Hur som helst det jag ville komma till var att när kvalserien nu drar igång så är det riktigt gött att slippa stå där på vasaloppssöndagen med ett ovisst kval framför sig. Eller vad säger ni om serien där de två bästa lagen blir klara för div 1?

Kungälv
Mörrum
Helsingborg
Krif
Boro

Hade vi hamnat i denna serie och haft en dagsform som i november så hade det inte varit kul alltså. Mörrum skall till klorhallen direkt på söndag. Både Kik och Mörrum skall vara bätttre än övriga men vill inte alla i gruppen och att ta på sig skydden för femtionde gången för säsongen är bara det en motståndare som heter duga. Men får jag tippa så möter vi både Kungälv och Mörrum nästa säsong.

Rätt härlig vårbild från nickipedersen.com. Dansken är och tränar i kroatiska Gorican. +15 grader och cyklarna gick kanon. Vår vår får gärna skynda sig ikapp.

Snart dags att bevittna ett allsvenskt toppmöte.

By för nu!

Inga kommentarer: