16 mars 2010

Farväl.

Först ut att ta farväl var Mike Wirll i årets GSK-trupp. Föga överraskande då han var för bra för GSK helt enkelt. Han skall spela i högre sammanhang. Andre ut att lämna blev coach Nermo och det hade man lite på känn med. Man var lite osäker på vad vi fått när han presenterades för två säsonger sedan men vad han och laget gjort kan ingen klaga på. Sen att han är en feelgood person och får andra att må väl understryks bara den gången då vi var nere i Tingsryd i november 2008 efter att ha radat upp en räcka dyngspö och förlorade än en gång. Nu "bara" med 3-2. Borta i Tingsryd är det bra och säsongen vände här denna gång. Hur som haver så ringer luren på hemvägen. Coach var det som ringde och tackade för stödet. Det har aldrig jag varit med om tidigare under alla åren vi kuskat runt. Det var min första kontakt med Nermo det och det hjälpte oss iväg på ett par matcher till framöver och framförallt en känsla av att vi gör det tillsammans i GSK.

Tingsryd
Olofström
Nybro
Enköping
Oskarshamn
Sundsvall

Ovan är kommande kvalserie till allsvenskan. Tre av fyra div 1 lag kommer från våran serie. Då fattar man vilken serie GSK spelat i.

Farväl säger rubriken. Ett gäng som var nära farväl ikväll var Tingsryd. Tredje avgörande matchen mot Vita Hästen avgjordes först i sudden. Hade varit ett antiklimax om man missat KS när man dominerat allt hittills denna säsong. Och jag må säga att det var gött att de vann då man vet vem Khk:s nyförvärv i deras sportgrupp är. Nu kan det bära långt för Tingsryd när man tog sig över detta hindret.

Ha det gött folk!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas att TAIF visar fingret ordentligt mot gnällbältet och staun.

#50