27 juli 2007

Torsdag och Norrköping.


Filmtime igen. En resa till Norrköping blev det av på torsdagen. Vi åkte redan vid niotiden på morgonen för att del av sällskapet skulle besöka lite släkt på vägen. Gjorde inte oss andra något. Vi gjorde stan under tiden. Mycke Rolf Allan Mjunstedt i den stan.

Tiden gick och jag är nöjd att vi kom till banan som vi gjorde. Dagens höjdpunkt var ju Vargarna-Lejonen. Att vara i god tid är inte fel för att kolla in procedurerna innan start. Rutiner och åter rutiner. Verktyg ut, motorer igång, uppvärmning. Nu när det är träning en timme innan så motorer igång är alltid kul för örat. Näsan också för den delen i speedway.

Den lilla filmen är tagen på lejonkulan innan start. Här både lät det och osade metanol. Matchen vi fick se sedan var av bästa märke och slutade 48-48. Spänning av bara tusan. Mycke lejonfans hade slutit upp. Kan uppskatta dem till ett 60 tal. Total publiksiffra var 1328 st. Tror det var en av deras bättre i år.

Efteråt blev det en tur genom depån. Lejonförarna var inte allt för nedslagna av poängförlusten. Tvärtom! Riktigt pratvilliga. Om än min polska inte alltid duger till.

Väl på hemfärd igen så märker man var man varit. En efter en av teambussarna susar förbi en på motorvägen hem. Jonasson, Johansson, Ruud och Staszewski. Sistnämda träffade vi för övrigt på vid Statoilmacken vid Grännaavfarten. Mycke lejon på vägarna. Men vi var ju nära Kolmården.

Inga kommentarer: