10 juli 2007

Båstad, Bratts och Bregottfabriken.


En resa till Båstadsveckan stog på programet i måndags. Jag envisas en gång till med en usel filmsnutt på detta. Stadion som är helt nyrenoverad för som det sas 380 mille, men då är nog det nya hotellet inräknat som skall upp innom kort ligger oerhört vackert belägen. Det syns på filmen och dessutom syns balkongen Steffo står och sörplar vin i på morgonen i tv4. Ryderstedt syns närma sig förlusten mot Dlouhy med 1-6 4-6.

Regnet fortsatte som vanligt under bilturen ner men lättade och försvann lagom till vi kom ner. På promenaden ner till stadion spanades tre Ferrari in. En var tvungen att åka ända ner till entren. Men va fasen!! En v8 mellan husen skar ej i mina öron direkt. Väl inne såg vi som skrivet en svensk bara. Men hela resan var en utbildningsresa i hur jäkla hårt man kan slå en tennisboll. Har en bit kvar kan lovas. Så tre matcher till fick det bli. Tiden bara rann i väg inne på stadionområdet med många bekanta att snacka med.

"Brattsen" då?? Jo myten stämmer. En tur till Peppes Bodega blev det efter tennisen. Det stället ligger nere bland de andra haken nere vid hamnen. Där var det välfyllt på uteserveringarna så vi spatserade en runda där nere bara. Men att höras och deffinitivt synas kan Stureplansbrattsen. Man led ju inte av utsikten men IQ.n var nog inte högre på samtliga än vad jag har tår på min högra fot.


Hemresan skulle gå via Vilshärad för avlastning så ett besök på Wapnö gård hanns med innan det. Den berömda karusellen kollades in vid de stora fönstren men vi var för tidiga för nattmjölket. Synd det. Hade varit kul att se 60 kor åka runt där samtidigt. Efter avlastningen så skråade jag de vackra vägarna hem och då Hallands vackraste väg med slut i Gällared som mål. Och det blev det till sist.

2 kommentarer:

Tommy sa...

Båstad, Bratts och Bregottfabriken???
Va fan hände med Bebben???

# 72 Mårten sa...

He He...