11 april 2010

Idag så....

....tar vi och nämner lite om min resa till Växjö i torsdags. Det var ett gäng optimistiska leksingar som packade in sig i bilen för avfärd. Inför matchen låg vi trea i tabellen och var i behov av att få med oss något resultat under det två omgångar som återstod av KS för att kunna ta steget upp. Att det skulle bli så var rätt stor chans då "ES-lagen" skulle mötas i sista omgången. Hur som helst så fick vi alla resultat med oss i torsdagsomgången - MEN! Vi förmådde inte att slå Växjö på deras hemmais denna gången heller så besvikelsen var stor efteråt. Det är väl så man kan sammanfatta det hela. Matchen var riktigt tråkig överlag om man nu skulle sett den opartisk. Leksand pressade på till en början med tron att det skulle ordna sig och var inte riktigt på tå i de avgörande momenten. Ett stolpskott från mitt i slottet tidigt var matchens enda chans för Leksand. Kort därefter sätter Växjö ettan i sitt första pp och även tvåan i sitt andra. Sen tråkspelar de hela matchen igenom och Leksand hittar inget bot för det då arbetsmoralen inte vill infinna sig denna kväll.

....kunde man ju hoppats på att man träffat och samspråkat med Håkan Åman och Nils-Erik Johansson efter matchen istället för före. Men kanske tur det.

....tycker jag fortfarande att Växjö är en pajasförening då man inte ställer upp med bästa laget i en KS till ES. Ett skämt för hela hockeysverige. Att ta sig till en KS och säga sig inte ha råd att ha sitt lag intakt med de fem extramatcher det innebär är inte okej. Hockeykulturen i staden var inte större än ett par förluster. De har inte lyckats ha utsålt en enda gång på de fem matcherna.

....undrar man fortfarande varför man är sportnörd. Svackorna kan bli djupa men är så smått på väg uppåt nu igen.

....om Leksand vinner och de andra matcherna slutar med bortasegrar så är det vi som firar.

....på tal om att fira så är det en sådan dag idag då jag vill ha en tårtbit - He he!!

....äter inte bara jag tårta. Tomasz Gollob gör det med för den som undrar.

....skiner solen från klarblå himmel och nu skall jag ut.

Inga kommentarer: