22 april 2010

Hej då bloggen.

Jag släpper taget nu gott folk. Tre och ett halvt år får räcka. Tycker att det passar bra nu mellan säsongerna. GSK hockeyn är över för denna gången och Lejonspeedwayen är på väg in i en ny säsong. Det har varit basen för bloggens existens och det har inte saknats att skriva om då man kört lite inför och efter man har varit iväg. Det har gått i ett och som jag ser det har inte en endaste GSK match missats att notera något litet om under tre års tid. Man har velat leverera något litet varje gång och det minst två gånger i vecka för att hålla intresset uppe och bloggen levande. Men i höstas tog det emot lite och fantasin tröt så man bara satt och stirrade in i datorn i sina stunder. Det kändes som att man gjort det förr. Tanken började gro redan då att tiden var kommen.

Kul har det i alla fall varit om än att mycke tid lagts ned. Helt klart värt det. En del nya bra vänner har träffats nästan helt beroende av bloggandet - bara det!

Får se hur mycke tid det blir över nu i framtiden när man inte behöver hem efteråt och analysera vad som hänt längre. Men GSK är GSK och de behöver all uppmärksamhet de kan få. Nu finns det ju tre andra GSK-bloggare som ligger i så helt utan uppmärksamhet är ju inte klubben. Lite idéer gror dock otroligt långt bak i skallen hur man kan få ut passionen från oss supportrar för hockeyn och allt runt GSK i en lite ny form än denna som blev som den blev till sist.

Ja.... den blev som den blev men jag ångrar inget av det jag skrivit i alla fall.

Tack skall ni ha alla besökare, allra mest stammisarna för att ni troget hängt kvar och läst det som bubblat ur huvudet på en. Hoppas att det varit till någon form av glädje.

Vi syns och hörs i Gislerinken och på vallen framöver. Där blir ni inte av med mig så lätt.

Tack för mig via denna blogg.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha ! Tack för denna tid, fast vi lär ju ses öga mot öga redan på måndag.

#50

Anonym sa...

Tack för allt, ses på tisdag i strålande sol hoppas vi.

Rotsnubblarn

Anonym sa...

Det var ett tungt besked att läsa.....Hoppas att din motivation vaknar till liv igen framåt hösten.

// Runesson