17 juli 2008

Utkörd?!?

Ja det hände mig för första gången från Gislerinken igår. Tog en tur till byn och fick för mig att ta en sväng om rinken när man ändå var där. Röster hade gjort sig hörda att sargen var på plats nämligen.

Utkörd var det ja. Dörrarna var vidöppna i alla väderstreck för att vädra ut kemikalierna ur hallen och där stack jag in näsan. Målarna var inte sena med att be att man skulla avlägsna sig med anledning av lösningsmedlen. Hann bara ner till rinknivå för att tjöta lite men det räckte.

Och med all respekt så hade jag fasen inte där att göra i den lukten. Riktigt starka grejer var det och att gå hela dagen och måla plattan hade jag nog bangat för.

Paus i arbetet med målningen och som synes riktigt bra ljus nu med de nya armaturerna.

Lite mera ishall nu än sist jag var på plats.

Trodde att det skulle bli högre plexi längs långsidorna faktiskt. I rundlarna sitter det gamla kvar. Lite Gisleparksdekaler skvallrar om det. Så man får se om det blir nät längs vår långsida i vinter. Skulle tro det.

Med alla nedräkningsinlägg hit och dit och för att spä på det med så här lite drygt fem veckor kvar till första träningsmatchen så får man säga att det blir riktigt bra den här lilla uppfräschningen.

En sak till som slog en när man ser en ny vit och fin sarg. 20/25 papp per reklamplats runt en hel rink. Det är ju bara till att börja räkna själva vad det kan bli för intäkter. I vår sits känns ju det positivt.

*

Ställde till det lite i arbetet med en kommentar. Den var dock anonym men ett undantag görs här denna gång.

Anonym...Vi har stått och sett Halmstads uppgång och nedgång. Lakers uppgång och begynnande nedgång. KHK är ju för närvarande på uppgång med fin arena och 2-3 tusen pers och läge för mera intäkter att handla för. Njut av discostämningen. Ta vara på den. Bara att lyckönska till det. Klart som fasen att man är avis. I alla fall just nu. Skall bli kul till vintern att få uppleva det.

Sitter man med 4,5 miljoner i skulder hade ju de flesta kastat in handuken men inte i GSK. Det jobbas än och kommer att ta lång tid till. Men moralen och creden för ledningarna och GSK som klubb efter fallet ska ingen ta ifrån oss. Man kunde gjort det lätt för sig.

Over and out!

Inga kommentarer: