08 juli 2008

Bara Rospiggarna kvar.

Segerrusiga Lejon!

Från Vänster. Lindroth, Pettersson 0 p, Wegrzyk 5 p, Kling 7 p, Swidde 12 p, Ruud 9 p, Jedrzejak 2 p, Ulamek 10 p, Holder 10 p.

Således ingen Nicki Pedersen. Gallsten! Men det gick ändå ju. 55-41 mot Hammarby och bonusen blev vår dessutom. Holder ersatte och med tio poäng är det ju synd att klaga på det.

I och med segern ikväll är det nu bara Rospiggarna kvar att slå av alla lag. Men de är välkomna till ovalen de med.

Swidde vinkade lite extra på kortet ovan. Det hade han all anledning att göra för köra om kan polacken. Efter Lejonens 5-1 i femtonde heatet var det dött lopp om bonusen. En bit in i sista heatet är det 3-3 läge när Swidde åker lite hit och dit som bara han kan runt ovaler och "Zagan" blev sann när han som bara han kan kör om Matej. 4-2 slutar heatet och bonusen var vår. Fantastiskt är ordet.

Att som Zagar i sista ha både Swidde och Holder efter sig kan fasen inte vara kul.

Avdelning skitbra. Matchen, spänningen, 3026 pers, 17660 kr i 50/50 potten.

Avdelning värdelöst. 50/50 lotterna på ringar med serier och färger hit och dit. Speakern hann inte läsa upp allt mellan tvåminutarna. Och att följa med vilka lotter det var vinst på var nästan omöjligt. Nä fram med de klassiska lotterna med bara ett nummer på.

Hammarbydepp vid packningen i depån efteråt. Gick och tänkte där att som man säger....Lång väg hem till Stockholm. Men va fasen! Var väl ingen som skulle dit ändå.

Inga kommentarer: