30 juli 2008

Allt var upplagt.

Vi behövde inte gå långt. Endast två Fordlängder till entrén.

Satt oss nära banan för att testa det en gång.

Välkomnat lagen tillsammans med de andra 5676.

Dessutom gått en lång runda innan på förmiddagen. Fått med turpennan. Och kolla in vädret på bilderna bara. Hur bra som helst för en fin speedwaykväll. Det blev det också men med fel resultat.

Vetlanda vann 51-45.

Inget att skämmas för egentligen på deras hemmabana. Men Lejonen ledde i paus med fyra poäng och föll med sex till sist. Stor besvikelse faktiskt. Men dock bonusen till Lejonen i alla fall.

Den stora besvikelsen var att Ulamek nollar totalt och Holder bara kör i fyra poäng på fem heat. Men får se det så att ta 45 p och en ordinarie nollar helt är inte dåligt. Kalkyler kan ju inte alltid hålla men det var ju nära den gjorde det igår igen. Hade bara Ulamek kunnat ta en endaste poäng som jag begär att han ska och Holder bör ju snitta sex eller sju på fem heat. Då jäklar!

I början funkade starterna perfekt vilket underlättade på den stenhårda banan. Den som tog starten vann heatet. Efter andra reservheatet vann Vetlanda starterna och vann således alla heat utom de dansken körde.

Dansken var det ja. Han gör ju sitt och en bidragande orsak denna kväll var att på hans fem heat kan vi bara vinna ett. Det är för dyrt. Det blev faktiskt spö i ett av dem dessutom. Men roligt var att det var T.H Jonasson som lyckades. Han var grym. 10 p totalt.

Skrivit mycke besvikelse men kan man vara det? Nykomlingar och serieledning. Vi var på Vetlanda motorstadion. Nä exakt! Men vi var med och nära var det. Vi kan nog inte begära mycke mer.

Trots allt en rolig liten resa och vad folk man träffar på. Kända som okända. Riktigt trevligt.

Fem minuter efter matchen och redan full packning i bussarna.

Full zom och kass bild som följd men mer kass är väl om inte inervjun är på polska.

Inga kommentarer: