01 juli 2008

81

Miroslav Satan.

Fortsätter nedräkningen och måste väl ha med minst en per tiotal. Så för dagen med 81 dagar kvar är den förste jag tänker på en klassisk 81.a. Slovakiske Miroslav Satan. För tillfället free agent men senaste säsongen i Islanders.

Storhetstiden om man får säga det om en aktiv spelare var i Buffalo i slutet av 90 talet då han drev laget tillsammans med Hasek. Det var då jag fick upp ögonen för Satan. Klart att namnet gjorde nog sitt till men poängen talade dessutom.

*

Mannebilden är bra att ha kvar.

Avdelning Satan! Lejonen fick spö igen. Denna gång med 50-46 mot Smederna. Matchen blev spännande till sist och vi var med till slutet. Men det jag är så in i hellabäck sne på just nu är clownen i domartornet.

1...Ulamek stog lite snett på yttern. Omstart. Tillbaka. Varnad. Ulamek ställer sig lite snett igen. Blir tillsagd av startern. Domarn släpper fältet. Omstart och Ulle utesluten.

Domarn har sista ordet och det var dumt att ställa sig så igen. Men fan alla stod lika snett matchen igenom. Innern stod alltid snett. Inkonsekvent värre!

2...Alla åker och sparkar hit och dit Ulamek vänder tillbaka en runda. Väl framme har tydligen tiden runnit ut. Men han var där. Domarn släpper fältet. Lejonen har en solklar 5-1. Då bryter Clownen heatet. Ulamek väck för tvåminutarn runnit ut. Men fasen släpp inte fältet då!!!!

Det kändes då som han bestämt sig att hjälpa Smederna ett tag. Där rök matchen. Mycke lustiga beslut. Men men. Vi gjorde match av det och fick med oss bonusen från "pissegubbeland". (sista där är en annan historia från Smedstadion)

Dansken kör sin poängbästa tävling i Lejonen 17 p
Swidde nollar sina första heat men byter hoj 4 p. Lite lite.
Ruud helt godkänd 9 p på ordinarie.
Jederzejak kör lite av varje och slutar på 8 p

Sen är allt underkänt. De kan bättre.

Tilläggas kan ju att Jeleniewski körde istället för Wegrzyk på reserven.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Domaren dömer hur han vill liknar mest en fågel.skit

# 72 Mårten sa...

Ööööhh.....?!?!?

Så kan det kanske vara, men lite B var han minst sagt.